7igri.com

Спорт

Въздушен хокей в джунглата

Гласувай: 
 4.35 (17 гласа)
Страйк боулинг
Никелодеон летни спортове
Билярд клуб
Финиъс и Фърб Зимен голф
Удари на световното
Кош и топка
4x4 футбол
Избухлив билярд Революция
Глава и топка
Търкаляща топка
Търкаляща топка 2
Тенис на маса Турнир
Футболни топки 2
Хайде за риба
Мраморен храм
Пентхаус билярд
Футболни топки 2 Нива
Вкарай топката

Въздушен хокей в джунглата

Играй въздушен хокей в джунглата срещу компютър или твой приятел. Вкарай повече голове в противниковата врата и спечели играта.

Player 1 uses the arrow keys to move. Player 2 uses W, A, S and D to move.

Въздушен хокей в джунглата е игра в категория Спорт. Играта е играна 381 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020