7igri.com

Игри със стрелба

Контра терористи

Гласувай: 
 4.05 (25 гласа)
Убийствен рикошет 4
Бен 10 Дуел на дупликатите
Убийствен рикошет 3
Тухли 2
Войни на тетрадка Космос
Галактически котки
Най-издирваният бандит
Разруши замъка
Коледни снежни топки
Разруши замъка Нива
Убийствен рикошет 3 Нива
Убийствен рикошет 2
Коте с базука
Разруши замъка Приключения
Железния човек
Разруши замъка 2 Нива
Тухли
Каубои срещу извънземни

Контра терористи

Играй като контра терорист, който е част от елитен отряд за бързо реагиране. Твоята мисия в играта е да спасиш всички заложници и да неутрализираш терористите. Можеш да играеш играта в режим за един играч или заедно с приятел в режим на игра за двама играчи на един компютър.

Игра за един играч

Стрелките за движение,
Z за скок,
X за стрелба,
C за използване на предмет,
S за смяна на предмет.

Игра за двама играчи

Играч 1

W, A, S и D за движение,
4 за скок,
5 за стрелба,
6 за използване на предмет,
Е за смяна на предмет.

Играч 2

Стрелките за движение,
8 за скок,
9 за стрелба,
0 за използване на предмет,
P за смяна на предмет.

Контра терористи е игра в категория Игри със стрелба. Играта е играна 1333 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020