7igri.com

Екшън

Цветни танкове

Гласувай: 
 3.85 (6 гласа)
Стоманена опасност
Балистика
Боен град
Космическо приключение до Марс
Война на сал
Герой с количка за пазар 3
Коло топка 2 Нива
Нахрани ни 7 Пирати
Командир на батальон
Модерни танкове
Танкове
Най-издирваният бандит
Командир на батальон 2
Ренегат състезание
Герой с количка за пазар
Морски съкровища
Нахрани ни 6 Изгубения остров
Война на сал 2

Цветни танкове

Играй с цветните танкове и разбий противниците си, като стреляш цветна боя с твоето оръдие. Събирай точки в играта и ги използвай за подобрения на танковете.

Играч 1

W, A, S и D за движение и стрелба,
space за отваряне на прозореца с подобрения.

Играч 2

Стрелките за движение,
shift за отваряне на прозореца с подобрения.

Цветни танкове е игра в категория Екшън. Играта е играна 419 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020