7igri.com

Стратегически

Монополи войни на пари

Гласувай: 
 4.75 (17 гласа)
Монополи
Шах за двама
Шах флаг
Герои и руни
Защита с играчки
Кралска атака
Битка с викинги
Прокълнато съкровище Нива
Похода на зомбитата
Лесен шах
Табла в мрежа
Стратегически морски шах
Табла
Агенция по защита от зомбита
Кралска атака 2 Граници
Пазител на четири елемента
Белот в мрежа
Прокълнато съкровище

Монополи войни на пари

Играй във войни на пари и спечели повече пари от противника в играта на монополи.

Мишката за завъртане на заровете.

Играч 1

W, A и D за движение,
S за влизане в банката.

Играч 2

Стрелките за движение,
стрелка надолу за влизане в банката.

Монополи войни на пари е игра в категория Стратегически. Играта е играна 577 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020