7igri.com

Коледни

Ядосани птици Коледа

Гласувай: 
 3.65 (5 гласа)
Ядосани птици Хелоуин
Ядосани птици Космос
Ядосани птици Отмъщение на колело
Пълна луна
Зарадвай маймунката 3
Зарадвай маймунката Приключение
Зарадвай маймунката Коледно време
Коте по света Японска долина
Прибери овцете 2 Изгубени в Лондон
Ядосани птици Лошо прасе
Ядосани птици Рио
Ядосани птици Специално оръдие
Зарадвай маймунката Поражение
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Заек снайперист 2
Зарадвай маймунката
Прибери овцете 2 Загубени в космоса
Зарадвай маймунката Бягство от кабината

Ядосани птици Коледа

Играй с ядосаните птици и им помогни да бутнат всички подаръци на земята.

Мишката за стрелба.

Ядосани птици Коледа е игра в категория Коледни. Играта е играна 501 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020