7igri.com

Екшън

Изяж рибите

Гласувай: 
 4.85 (9 гласа)
Котки и риби
Рибарката
Котки и риби 2 Бягство от цирка
Нахрани ни 7 Пирати
Нахрани ни 4
Нахрани ни 5
Нахрани ни 3
Нахрани ни
Атака в блатото
Моби Дик
Моби Дик 2
Нахрани ни Весел
Нахрани ни 6 Изгубения остров
Трикове с риба
Нахрани ни 4 Коледна версия
Нахрани ни 2
Томб Райдър
Убийствен рикошет 4

Изяж рибите

Играй с рибите в морските дълбини и използвай светлината, за да привлечеш малките риби и да ги изядеш. Избягвай рибите, които могат да те наранят или ги уцели с рибена кост.

Игра за един играч

W, A, S и D или стрелките за движение,
Q за включване на светлината,
space за стрелба.

Игра за двама играчи

Играч 1

W, A, S и D за движение,
Q за стрелба.

Играч 2

Стрелките за движение,
space за стрелба.

Изяж рибите е игра в категория Екшън. Играта е играна 295 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020