7igri.com

Екшън

Бомби 5

Гласувай: 
 4.45 (44 гласа)
Бомби 7
Марио бомбермен
Бомби на ваканция
Томб Райдър
Удари заека
Време за приключения гора
Разруши замъка Нива
СпонджБоб изгубен във времето
Ядосани птици Хелоуин
Бомби 6
Взриви ги
Уинкс клуб Блумикс битка
Виктор и Валентино Чудовища в килера
Атака в блатото
СпонджБоб война
Бен 10 Дуел на дупликатите
Коте с базука
Заек снайперист 2

Бомби 5

Поставяй бомби, за да разрушиш блокчетата, за да разчистиш пътя и да събереш различни бонуси. Крайната цел в играта е да елиминираш всички противници.

Игра за един играч

Стрелките за движение
space за поставяне на бомба.

Игра за двам играчи

Играч 1

W, A, S и D за движение,
space за поставяне на бомба.

Играч 2

Стрелките за движение,
enter за поставяне на бомба.

Бомби 5 е игра в категория Екшън. Играта е играна 995 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020