7igri.com

Нинджа игри

Магнитна нинджа

Гласувай: 
 4.85 (7 гласа)
Аз съм нинджата
Зарадвай маймунката Нинджи
Зарадвай маймунката Нинджа лов
Нинджа форми
Нинджа на пружина
Нинджа бояджия 2
Катерача
Супер Марио Флаш
Време за приключения гора
Зарадвай маймунката Нинджи 2
Тренировка за нинджи
Нинджите никога не умират
Нинджа на пружина 2
Летяща нинджа
Нинджа бояджия
Никелодеон летни спортове
Червена топка
Супер воден герой

Магнитна нинджа

Двамата герои са се събудили в тъмно мазе и открили, че са различни от това, което са били преди. Те имали магнитни способности, които обаче не били перфектни. За да върнат нормалното си състояние, те решили да открият човека, който им е причинил това. Използвай способностите на амгнитните нинджи и им помогни да преминат препятсвията и да постигнат своята цел в играта.

Играч 1

Стрелките наляво и надясно за движение,
стрелка нагоре за скок,
стрелка надолу за използване на магнитните полюси и удар.

Играч 2

A и D за движение,
W за скок,
S за използване на магнитните полюси и удар.

Магнитна нинджа е игра в категория Нинджа игри. Играта е играна 235 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020