7igri.com

Бойни

Три робота

Гласувай: 
 4.65 (11 гласа)
Стоманена опасност
Рoботите не могат да скачат
Правилият път
Хобо 2 Битка в затвора
Хобо 7 Рая
Хобо 4 Тотална война
Лапа лапа мяу
Супер скитник
Яйца бойци
ТНТ роботи
Преобръщане
Робо тробо
Хобо
Ян Лонг бойци
Крале на битката
Хобо 5 Битка в космоса
Хобо 6 Ада
Драконов юмрук

Три робота

Играй с трите робота и победи всички противници. Събирай точки и подобри уменията си в процеса на играта.

Стрелките за движение,
Q, W и E за смяна на робота,
A за скок,
S за удар и поставяне на обект,
D за удар, взимане и хвърляне на обект.

Три робота е игра в категория Бойни. Играта е играна 642 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Упътване

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020