7igri.com

Логически

Блоксорз

Гласувай: 
 4.85 (15 гласа)
Умни балончета
Лош сладолед 3
Римски пъзел
Опасният Хенри Престъпления във времето
Сой Луна Пукане на кънки
Плъзни калмара
Обратно в страната на бонбоните
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Прибери овцете 2 Изгубени в Лондон
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Лош сладолед 2
Търсене на думи Снимки
Падащи думи
Никелодеон блок парти
Прибери овцете
Зума с маите
Блок парти Геймърки
Бонбони балончета

Блоксорз

Управлявай блокчето и го претъркули по платформите до изходната дупка във всяко едно ниво от играта. Бъди внимателен, за да не паднеш от ръба на платформите.

Стрелките за движение,
space за съединяване на частите, когато са разделени.

Блоксорз е игра в категория Логически. Играта е играна 564 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021