7igri.com

Уан Пийс игри

Уан Пийс срещу Наруто

Гласувай: 
 4.05 (19 гласа)
Блийч срещу Наруто
Три робота
Хобо 7 Рая
Ян Лонг бойци
Лапа лапа мяу
Хобо 6 Ада
Хобо 4 Тотална война
Драконов юмрук 3
Драконов юмрук 2
Хобо 2 Битка в затвора
Хобо
Хобо 5 Битка в космоса
Крале на битката
Супер скитник
Яйца бойци
Драконов юмрук
Парти с ножове
Улични момичета

Уан Пийс срещу Наруто

Избери си герой от Уан Пийс или Наруто и се бий срещу различни противници от двата анимационни сериала.

Играч 1

Стрелките за движение,
1 до 6 за удар.

Играч 2

W, A, S и D за движение,
J, K, L, U, I и O за удар.

Уан Пийс срещу Наруто е игра в категория Уан Пийс игри. Играта е играна 400 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020