7igri.com

Супер Марио игри

Марио бомбермен

Гласувай: 
 4.55 (11 гласа)
Супер Марио Флаш
Супер Марио Специално издание
Убий водопроводчика 2
Бомби 7
Бомби 5
Уинкс клуб Блумикс битка
Виктор и Валентино Чудовища в килера
Атака в блатото
СпонджБоб война
Супер Марио 63
Супер Марио Флаш 2
Убий водопроводчика
Бомби 6
Взриви ги
Томб Райдър
Удари заека
Време за приключения гора
Разруши замъка Нива

Марио бомбермен

Играй със Супер Марио и бомбите и елиминрай всички противници.

Играч 1

Стрелките за движение,
N и M за атака.

Играч 2

W, A, S и D за движение,
G и H за атака.

Марио бомбермен е игра в категория Супер Марио игри. Играта е играна 731 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020