Гласувай: 
 4.85 (5 гласа)
Точки 2
Лош сладолед 3
Вампир вегетарианец
Замръзналото приключение на Ана
Коло топка 2
Тичай овенче
Въздушна раница 2 Коледа
Звездна навигация
Калинката Разлики
Лош сладолед 2
Немъртво бягство
Коло топка 2 Нива
Хитър рицар
Трикове с риба
Нинджите никога не умират
Коло топка
Въздушна раница
Търкалящи се топки 2

Точки

Движи се с лицето в играта, събери сините точки и избягвай зелените, които могат да те наранят.

Стрелките за двжение.

Точки е игра в категория Логически. Играта е играна 59 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020