7igri.com

Аркадни

Фиъс и Мор

Гласувай: 
 4.25 (25 гласа)
Кучета в космоса 2
Ейприл и Буустър
Зомби подземие
Прибери овцете 2 Изгубени в Лондон
Прибери овцете 2 Загубени в космоса
Зомби подземие 2
Дино дом
Хамали крадци
Магарето Шон
Кучета в космоса
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Зомби братя
Хамали крадци 2
Джим обича Мари 2
Джим обича Мари
Друг живот 2
Друг живот
Огнен и леден елф

Фиъс и Мор

Използвай съдействието между момчето Фиъс и неговото куче Мор, за да решиш загадките в играта и да стигнеш до изхода.

Стрелките за управление на кучето,
W, A, S и D за управление на момчето,
S за влизане в ниво.

Фиъс и Мор е игра в категория Аркадни. Играта е играна 721 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020