7igri.com

Бойни

Хобо 6 Ада

Гласувай: 
 4.45 (7 гласа)
Хобо 2 Битка в затвора
Хобо 7 Рая
Хобо 3 Издирван
Три робота
Лапа лапа мяу
Яйца бойци
Драгон Бол Z Битка
Драконов юмрук 3D
Драконов юмрук
Хобо
Хобо 4 Тотална война
Хобо 5 Битка в космоса
Крале на битката
Ян Лонг бойци
Драконов юмрук 2
Супер скитник
Уан Пийс срещу Наруто
Драконов юмрук 3

Хобо 6 Ада

Хобо е успял да избяга от извънземните в предната част на играта, но въздуха в космическия кораб е свършил и той попада в Ада. Помогни на героя да победи всички врагове и да оцелее до края на играта.

Стрелките за движение,
А и S за удар.

Хобо 6 Ада е игра в категория Бойни. Играта е играна 845 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020