7igri.com

Супер Марио игри

Супер Марио 63

Гласувай: 
 4.05 (21 гласа)
Супер Марио Флаш 2
Супер Марио Специално издание
Убий водопроводчика 2
Зомби подземие 2
Зомби подземие
Аз съм нинджата
Магьосници
Магнитна нинджа
Алекс в опасност
Супер Марио Флаш
Марио бомбермен
Убий водопроводчика
Време за приключения гора
Пурбaлдс
Вампир вегетарианец
Откраднат меч
Червена топка
Фоузи и Фред

Супер Марио 63

Играй със Супер Марио и премини през всички препятсвия във всяно едно ниво от играта.

Стрелките за движение,
X за завъртане и удар,
скок и Z за удар надолу,
Z за четене на надписи и започване на разговор,
C за летене при наличие на раница с вода.

Супер Марио 63 е игра в категория Супер Марио игри. Играта е играна 1111 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021