7igri.com

Космически

НЛО мания

Гласувай: 
 4.55 (4 гласа)
Извънземен изследовател
Бедното извънземно
Обратно на Земята
Замрази ме
Не идвам с мир
Хеликоптер
Двоен взрив
Войни на тетрадка Космос
Войни на тетрадка 3 Продължение
Извънземен транспортьор
Бен 10 Дуел на дупликатите
Извънземните бързат за вкъщи
Хобо 5 Битка в космоса
Пет нации
Клаконавти
Космическо приключение до Марс
Галактически котки
Войни на тетрадка 3

НЛО мания

Управлявай инзвънземната летяща чиния и транспортирай хората от земята до твоята планета. Бъди внимателен и се пази от вражеските снаряди.

Мишката за движение на космическия кораб,
лявото копче на мишката за активиране на транспортиращия лъч.

НЛО мания е игра в категория Космически. Играта е играна 326 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020