Гласувай: 
 55 (5 гласа)
Страйк боулинг
Тенис на маса Турнир
Футболни топки
Гравити Фолс голф на тавана
Пристрастяващи удари
Мраморен храм
Секси футбол
Никелодеон летни спортове
Водна топка
Силни дуспи
Билярд клуб
Хайде за риба
Глава и топка
Финиъс и Фърб Зимен голф
4x4 футбол
Вкарай топката
Волейбол
Футбол за двама

Сумисти

Играй сумо и избутай другите сумисти от полето. Играта може да се играе от до 4 играча едновременно на един компютър.

Играч 1

W, A, S и D за управление.

Играч 2

Стрелките за управление.

Играч 3

I, J, K и L за управление.

Играч 4

8, 4, 5 и 6 за управление.

Сумисти е игра в категория Сумо игри. Играта е играна 544 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020