7igri.com

Бойни

Матрицата

Гласувай: 
 4.35 (10 гласа)
Хобо 2 Битка в затвора
Супер скитник
Парти с ножове
Драгон Бол Z Битка
Хобо
Уан Пийс срещу Наруто
Ян Лонг бойци
Хобо 4 Тотална война
Хобо 3 Издирван
Хобо 7 Рая
Три робота
Блийч срещу Наруто
Хобо 5 Битка в космоса
Драконов юмрук 3D
Хобо 6 Ада
Яйца бойци
Крале на битката
Лапа лапа мяу

Матрицата

Бий се срещу противник в Матрицата и го победи, като използваш своите бойни умения.

Играч 1

4, 8 и 6 за движение,
5 за удар,
2 за изваждане на оръжие,
1 за стрелба.

Играч 2

Стрелките за движение,
стрелка надолу за удар,
shift за изваждане на оръжието,
ctrl to shoot.

Матрицата е игра в категория Бойни. Играта е играна 365 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020