7igri.com

Бойни

Улични момичета

Гласувай: 
 3.95 (10 гласа)
Хобо 2 Битка в затвора
Три робота
Ян Лонг бойци
Крале на битката
Хобо 5 Битка в космоса
Хобо 6 Ада
Драконов юмрук
Парти с ножове
Драгон Бол Z Битка
Хобо
Хобо 7 Рая
Хобо 4 Тотална война
Лапа лапа мяу
Супер скитник
Яйца бойци
Драконов юмрук 3
Драконов юмрук 2
Драконов юмрук 3D

Улични момичета

Тези момичета обичат да практикуват бойни изкуства на улицата. Избери си едно от момичетата и се бий срещу компютъра или срещу приятел в игра за двама.

Играч 1

W, A, S и D за движение,
J, K и L за удар.

Играч 2

Стрелките за движение,
1, 2 и 3 за удар.

Улични момичета е игра в категория Бойни. Играта е играна 994 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Отправи се на вълнуващо приключение с феите от Уинкс Клуб и се бий срещу злите сили в тази онлайн игра. Тук можеш да играеш с феите Текна, Муза,...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020