Гласувай: 
 55 (3 гласа)
Тухли 2
Тухли 2 Нива
Разруши замъка 2
Разбий замъка 2
Разруши замъка
Разбий замъка
Каубои срещу извънземни
Ван Хелзинг срещу скелетите
Бен 10 Дуел на дупликатите
Тухли
Разруши замъка Приключения
Разруши замъка Нива
Разруши замъка 2 Нива
Разбий замъка 3
Убийствен рикошет 4
Немъртво бягство
Лисица с оръжие
Нитром трябва да умре

Тухли 3

Бутни колкото може повече зелени тухли от платформата, запази червените и направи указания брой точки, за да продължиш в играта.

Мишката за поставяне и изстрелване на топка.

Тухли 3 е игра в категория Игри със стрелба. Играта е играна 310 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020