топ игри
любими
играни

7igri.com

Игри с животни

Защити гъбите 3

Гласувай: 
 55 (1 глас)
Защити гъбите
Битови гъби
Зарадвай маймунката
Зарадвай маймунката Поражение
Зарадвай маймунката Приказки 2
Зарадвай маймунката Приказки
Зарадвай маймунката 4
Прибери овцете 2 Изгубени в Лондон
Моето шоу с делфин 5
Защити гъбите 2
Битови гъби 2
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Зарадвай маймунката 3
Зарадвай маймунката Приключение
Зарадвай маймунката Коледно време
Зарадвай маймунката 6
Зарадвай маймунката Северния полюс
Моето шоу с делфин 4

Защити гъбите 3

Гладните животни отново нападат гъбите и този път са решени да ги довършат. Използвай наличните оръжия и спри нашествието на животните, преди да са изяли последните гъби в гората.

Мишката за използване на оръжията.

Защити гъбите 3 е игра в категория Игри с животни. Играта е играна 296 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020