топ игри
любими
играни

7igri.com

Походови игри

Kсено взвод

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Шах за двама
Балистика
Шах флаг
Войни с капки
Белот в мрежа
Похода на зомбитата
Стратегически морски шах
Кралска атака
Кралска атака 2 Граници
Лесен шах
Герои и руни
Ренегати
Защита с играчки
Агенция по защита от зомбита
Прокълнато съкровище Нива
Войната на буболечките 3
Прокълнато съкровище
Краен шах

Kсено взвод

Управлявай войниците от твоя ксено взвод и елиминирай всички противници по пътя към крайната цел в играта.

Стрелките или мишката за местене на екрана,
мишката за избор на войник и действие.

Kсено взвод е игра в категория Походови игри. Играта е играна 443 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020