топ игри
любими
играни

7igri.com

Аркадни

Хвърчащи балончета

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Пукни балоните 2
Момче огън и момиче вода в горския храм
Момче огън и момиче вода в ледения храм
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Зомбита на пътя
Фризъл Фраз 6
Мега чудесата Калинката
Обратно гмуркане 3D
Дракула Франкенщайн и Ко
Пукни балоните
Момче огън и момиче вода в горсия храм 2
Червена топка Завинаги
Момче огън и момиче вода в кристалния храм
Момче огън и момиче вода в храма на светлината
Пещерен човек на лов
Дисни герои на пътешествие
Докосни балончетата
Герой готвач

Хвърчащи балончета

Изстреляй муката във въздуха и събери всички хвърчащи балончета.

Мишката за прицелване и изстрелване.

Хвърчащи балончета е игра в категория Аркадни. Играта е играна 262 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020