7igri.com

Аркадни

Хвърчащи балончета

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Пукни балоните
Амиго Панчо 5
Амиго Панчо 6
Амиго Панчо 7
Амиго Панчо 4
Амиго Панчо 2
Момче огън и момиче вода Горския храм
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм
Наследниците 2 Мал срещу Ума
Пукни балоните 2
Амиго Панчо 8
Амиго Панчо
Нека вали
Амиго Панчо 3
Наследниците Островът на изгубените
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Юникити спасява кралството
Кои са твоите най-добри Картун Нетуърк приятели

Хвърчащи балончета

Изстреляй муката във въздуха и събери всички хвърчащи балончета.

Мишката за прицелване и изстрелване.

Хвърчащи балончета е игра в категория Аркадни. Играта е играна 266 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020