Гласувай: 
 4.75 (4 гласа)
Аз съм нинджата
Тренировка за нинджи
Нинджа на пружина
Магнитна нинджа
Нинджа форми
Нинджа на пружина 2
Нинджа бояджия
Наследниците Островът на изгубените
Момче огън и момиче вода 5 Елементи
Зарадвай маймунката Нинджи
Зарадвай маймунката Нинджа лов
Нинджите никога не умират
Нинджа бояджия 2
Зарадвай маймунката Нинджи 2
Летяща нинджа
Никелодеон летни спортове
Момче огън и момиче вода Горския храм
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм

Катерача

Играй с катерача и преодппрез всички препятствия по пътя към изходната врата във всяко едно ниво от играта.

W, A, S и D за движение,
мишката за използване на въжето,
space за стартиране отначало.

Катерача е игра в категория Нинджа игри. Играта е играна 457 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020