топ игри
любими
играни

7igri.com

Игри с животни

Ядосани птици Рио

Гласувай: 
 3.45 (5 гласа)
Ядосани птици Коледа
Ядосани птици Хелоуин
Зарадвай маймунката
Зарадвай маймунката Поражение
Зарадвай маймунката Приключение
Зарадвай маймунката Приказки
Зарадвай маймунката 4
Прибери овцете 2 Изгубени в Лондон
Моето шоу с делфин 4
Ядосани птици Космос
Ядосани птици Лошо прасе
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Зарадвай маймунката 3
Зарадвай маймунката Приказки 2
Зарадвай маймунката Коледно време
Зарадвай маймунката 6
Зарадвай маймунката Северния полюс
Моето шоу с делфин 5

Ядосани птици Рио

Играй с ядосаните птици в Рио и освободи всички птици от клетките.

Мишката за прицелване и стрелба.

Ядосани птици Рио е игра в категория Игри с животни. Играта е играна 355 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020