топ игри
любими
играни

7igri.com

Игри със стрелба

Баба отвръща на удара

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Томб Райдър
Дракула Франкенщайн и Ко
Бен 10 Дуел на дупликатите
Убийствен рикошет 3
Каубои срещу извънземни
Тухли
Разруши замъка Нива
На пост в Ада
Убийствен рикошет
Убийствен рикошет 4
Отмъщението на момчето
Убийствен рикошет 3 Нива
Коте с базука
Тухли 3
Пътя на гангстера
Убийствен рикошет 2
Разруши замъка 2
Роли Поли Чудовища 2

Баба отвръща на удара

Къщата на бабата е атакувана от зли снежни човеци и тя е готова да отвърне на удара, за да спаси своя дом.

W, A, S и D за движение,
мишката за стрелба.

Баба отвръща на удара е игра в категория Игри със стрелба. Играта е играна 328 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020