топ игри
любими
играни

7igri.com

Събиране игри

Въздушна раница

Гласувай: 
 3.75 (4 гласа)
Въздушна раница 2 Коледа
Лош сладолед 2
Тичай овенче
Хитър рицар
Точки 2
Трикове с риба
Коло топка 2
Звездна навигация
Момче огън и момиче вода в горския храм
Лош сладолед 3
Замръзналото приключение на Ана
Немъртво бягство
Вампир вегетарианец
Коло топка 2 Нива
Нинджите никога не умират
Коло топка
Точки
Момче огън и момиче вода в горсия храм 2

Въздушна раница

Прелети с героя с въздушна раница и събери колкото може повече монети по пътя до червения кристал.

Мишката за игра.

Въздушна раница е игра в категория Събиране игри. Играта е играна 212 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020