7igri.com

Логически

Амиго Панчо

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Амиго Панчо 5
Амиго Панчо 6
Амиго Панчо 4
Амиго Панчо 2
Пукни балоните 2
Калинката Разлики
Търкалящи се топки 2
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Умни балончета
Амиго Панчо 8
Амиго Панчо 7
Амиго Панчо 3
Пукни балоните
Нека вали
Охлюва Боб 8 История на острова
Преследване на шапка 2
Търкалящи се топки 3
Лош сладолед 2

Амиго Панчо

Играй с Амиго Панчо и му помогни да избяга от капана.

Мишката за премахване на обекти, които могат да спукат балоните.

Амиго Панчо е игра в категория Логически. Играта е играна 384 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Упътване

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020