топ игри
любими
играни

7igri.com

Игри с Хобо

Хобо 4 Тотална война

Гласувай: 
 4.45 (5 гласа)
Хобо 2 Битка в затвора
Хобо
Хобо 3 Издирван
Драконов юмрук 3D
Драконов юмрук 2
Драконов юмрук
Парти с ножове
Супер скитник
Матрицата
Хобо 6 Ада
Хобо 7 Рая
Хобо 5 Битка в космоса
Ян Лонг бойци
Драконов юмрук 3
Крале на битката
Драгон Бол Z Битка
Три робота
Уан Пийс срещу Наруто

Хобо 4 Тотална война

Военните преследват Хобо, след като в предната част на играта полицията се е оказала безполезна. Помогни на героя да победи враговете в играта и да оцелее до края.

Стрелките за движение,
А и S за удар.

Хобо 4 Тотална война е игра в категория Игри с Хобо. Играта е играна 721 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020