7igri.com

Бойни

Хобо 4 Тотална война

Гласувай: 
 4.45 (5 гласа)
Хобо 2 Битка в затвора
Хобо 3 Издирван
Хобо 6 Ада
Супер скитник
Яйца бойци
Парти с ножове
Блийч срещу Наруто
Драконов юмрук 3D
Ян Лонг бойци
Хобо 7 Рая
Хобо
Хобо 5 Битка в космоса
Три робота
Крале на битката
Матрицата
Драгон Бол Z Битка
Уан Пийс срещу Наруто
Лапа лапа мяу

Хобо 4 Тотална война

Военните преследват Хобо, след като в предната част на играта полицията се е оказала безполезна. Помогни на героя да победи враговете в играта и да оцелее до края.

Стрелките за движение,
А и S за удар.

Хобо 4 Тотална война е игра в категория Бойни. Играта е играна 731 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020