7igri.com

Логически

Убийствен рикошет 2

Гласувай: 
 4.65 (13 гласа)
Убийствен рикошет 4
Убийствен рикошет 3
Убийствен рикошет Нива
Троен рикошет
Заек снайперист 3
Стрели и рога
Дракула Франкенщайн и Ко
Атака в блатото
Каубои срещу извънземни
Убийствен рикошет 3 Нива
Убийствен рикошет
Ван Хелзинг срещу скелетите
Заек снайперист 2
Заек снайперист
Коте с базука
Томб Райдър
Отмъщението на момчето
Немъртво бягство

Убийствен рикошет 2

Стреляй и елиминирай всички, като използваш рикошетите на куршума.

Мишката за прицелване и стрелба.

Убийствен рикошет 2 е игра в категория Логически. Играта е играна 1165 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020