топ игри
любими
играни

7igri.com

Логически

Бомби на ваканция

Гласувай: 
 3.65 (3 гласа)
Марио бомбермен
Бомби 5
Взриви ги
Умни балончета
Римски пъзел
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Бонбони балончета
Замръзналото кралство Пъзел
Охлюва Боб 7 Фантастична история
Бомби 7
Бомби 6
Лош сладолед 3
Лош сладолед 2
Лош сладолед
Монополи
Не се сърди човече в мрежа
Никелодеон блок парти
Убийствен рикошет 4

Бомби на ваканция

Натисни бутоните за активиране на различните инструменти в играта и уцели всички цели с бомбите на ваканция.

Мишката за активиране на инструмент,
space за забързване,
R за рестарт,
P за пауза.

Бомби на ваканция е игра в категория Логически. Играта е играна 243 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020