7igri.com

Космически

Извънземен изследовател

Гласувай: 
 55 (2 гласа)
Извънземен транспортьор
Бен 10 Дуел на дупликатите
Извънземните бързат за вкъщи
НЛО мания
Не идвам с мир
Зарадвай маймунката Поражение
Кучета в космоса
Зарадвай маймунката
Зарадвай маймунката Приказки 2
Бедното извънземно
Обратно на Земята
Замрази ме
Хобо 5 Битка в космоса
Зарадвай маймунката Бягство от планетата
Прибери овцете 2 Изгубено подземие
Зарадвай маймунката Бягство от кабината
Зарадвай маймунката Северния полюс
Лисица с оръжие

Извънземен изследовател

Събери указаните животни без да те унищожат. Синия лъч се използва за транспортиране, а червения за оръжие. След като вземете едно животно в кораба, се върнете до кораба, за да го доставите и да презаредите с енергия.

Стрелките за управление,
space за пускане на лъча,
C за смяна между червен и син лъч,
Z за пускане на щита.

Извънземен изследовател е игра в категория Космически. Играта е играна 376 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020