топ игри
любими
играни
Гласувай: 
 55 (7 гласа)
Владетели 2
Шах за двама
Агенция по защита от зомбита
Прокълнато съкровище Нива
Войната на буболечките 3
Прокълнато съкровище
Краен шах
Прокълнато съкровище 2
Табла
Защита с играчки
Белот в мрежа
Похода на зомбитата
Стратегически морски шах
Кралска атака
Кралска атака 2 Граници
Битка с викинги
Монополи войни на пари
Лесен шах

Владетели

Излез в честна битка на бойното поле и изпрати своите войници срещу противницка, за да спечелиш битката. Избирай какви войници и в кое поле да изпратиш, за да спреш противниците, и да изпратиш колкото може повече войници извън полето.

Играч 1

A и D за избор на войник,
W и S за избор на поле,
space за пускане на войник.
Q за масова атака в игра за един играч.

Играч 2

Стрелки наляво и надясно за избор на войник,
стрелки нагоре и надолу за избор на поле,
enter за пускане на войник.

Владетели е игра в категория Владетели игри. Играта е играна 367 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020