Гласувай: 
 4.85 (8 гласа)
Заек снайперист
Битови гъби 2
Заек снайперист 3
Демони под земята
Зарадвай маймунката
Зарадвай маймунката Поражение
Зарадвай маймунката Бягство от кабината
Прибери овцете 2 Изгубени в Лондон
Зарадвай маймунката Коледа
Заек снайперист 2
Битови гъби
Удари заека
Прибери овцете
Зарадвай маймунката 5
Зарадвай маймунката Приключение
Зарадвай маймунката Бягство от планетата
Зарадвай маймунката Северния полюс
Зарадвай маймунката 1-4

Пълна луна

Помогни на зайчето да реши логическите задачи в играта и да намери това, което търси в играта.

Mouse to interact with the screen.

Пълна луна е игра в категория Игри със зайци. Играта е играна 433 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021