топ игри
любими
играни

7igri.com

Стикмен игри

Пронизваща война

Гласувай: 
 4.85 (13 гласа)
Защита с играчки
Агенция по защита от зомбита
Похода на зомбитата
Лесен шах
Прокълнато съкровище 2
Прокълнато съкровище
Табла в мрежа
Кралска атака 2 Граници
Битка с викинги
Шах за двама
Белот в мрежа
Войната на буболечките 3
Стратегически морски шах
Прокълнато съкровище Нива
Краен шах
Кралска атака
Монополи войни на пари
Растения срещу зомбита

Пронизваща война

Изгради голяма и силна войска и се бий срещу противника в пронизващата война. Битката е спечелена, когато унищожиш главната статуя на противника.

Мишката за избор на различните опции от екрана на играта,
лявото копче на мишката за избор на войник,
W, A, S и D за управленеи на избран войник,
space за копане или атака,
Q за блок,
F за хвърляне на копие и призоваване с магьосника,
мишката за прицелване и стрелба със стрелеца.

Пронизваща война е игра в категория Стикмен игри. Играта е играна 468 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020