7igri.com

Бойни

Лапа лапа мяу

Гласувай: 
 4.25 (10 гласа)
Коте Моте
Котки в атака
Коте пътува по света Алпийски езера
Коте пътува в Азия
Котки и риби 2 Бягство от цирка
Коте пътува в Африка
Коте на люлка
Коте с базука
Хобо
Галактически котки
Приказка с два цвята
Котешки гранули
Коте пътува в Европа
Котки и риби
Коте пътува по света
Коте по света Японска долина
Хобо 7 Рая
Три робота

Лапа лапа мяу

Избери си коте и победи всички противници в битката с лапи и нокти.

Играч 1

W, A, S и D за движение,
G и H за удар.

Играч 2

Стрелките за движение,
O и P за удар.

Лапа лапа мяу е игра в категория Бойни. Играта е играна 595 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020