Гласувай: 
 55 (7 гласа)
Шифт 4
Охлюва Боб 8 История на острова
Преследване на шапка 2
Търкалящи се топки 3
Лош сладолед 2
Черният котарак спасява Калинката
Бонбони балончета
Никелодеон блок парти
Лош сладолед
Калинката Разлики
Търкалящи се топки 2
1001 арабски нощи 2 Аладин и вълшебната лампа
Умни балончета
Лош сладолед 3
Римски пъзел
Блок парти Геймърки
Сой Луна Пукане на кънки
Опасният Хенри Престъпления във времето

Шифт

Премини през всички стаи и завъртай обстановката, за да успееш да преминеш всички препятсвия до изхода на играта.

Стрелките за движение,
стрелка нагоре за влизане във врата,
space за скок,
shift за завъртане на стаята.

Шифт е игра в категория Логически. Играта е играна 262 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020