топ игри
любими
играни
Гласувай: 
 55 (3 гласа)
Пет нации
Галактически котки
Извънземен изследовател
Войни на тетрадка Космос
Войни на тетрадка 3
Двоен взрив
Звездна навигация
НЛО мания
Космическо приключение до Марс
Клаконавти
Войни на тетрадка 3 Продължение
Войни на тетрадка
Войни на тетрадка 2
Пилот на самолет

Хеликоптер

Управлявай хеликоптера, вземи ключа и се върни при отключения сандък.

Стрелките за движение,
space за хвърляне на бомби.

Хеликоптер е игра в категория Приземяване игри. Играта е играна 275 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Тичай между зомбитата на пътя и избягвай да докосваш враговете в играта. Имаш три живота и ако ги загубиш, играта ще приключи. Събирай бонусите на...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2020