7igri.com

Шах игри

Лесен шах

Гласувай: 
 55 (4 гласа)
Шах за двама
Краен шах
Монополи
Табла
Герои и руни
Прокълнато съкровище
Прокълнато съкровище Нива
Кралска атака 2 Граници
Кралска атака
Шах флаг
Табла в мрежа
Монополи войни на пари
Стратегически морски шах
Битка с викинги
Агенция по защита от зомбита
Защита с играчки
Белот в мрежа
Пазител на четири елемента

Лесен шах

Играй онлайн лесен шах срещу компютъра и използвай най-добрата стратегия за да победиш съперника.

Мишката за движение на фигурите.

Лесен шах е игра в категория Шах игри. Играта е играна 2935 пъти. Играй онлайн игри в сайта и гласувай за тях с оценка от 1 до 5, като използваш звездите под играта. Можеш да добавиш всяка игра в списък с твоите Любими игри, посредством бутона Любима, който се намира в дясно под играта. Така можеш лесно да намериш игрите, които харесваш и да ги играеш отново. Списък с любими игри, псоледно играни игри и топ игри е наличен в горната част на всяка страница от сайта за игри. Можеш да пуснеш играта на цял екран, като използваш бутона, който се намира горе в дясно над прозореца на играта.

Нови игри

Игра на седмицата
Играй футбол с героите на Картун Нетуърк и вкарай повече дуспи от противниците в играта. Играй в няколко кръга и спечели купата, като се...
Начало Топ игри Най-играни За двама Контакти За сайта
7igri.com е сайт за игри онлайн. Всяка седмица в сайта се добавят 7 нови игри, най-добрите онлайн игри за вашето свободно време. Играйте тук много безплатни игри, подредени в различни категории като екшън игри, логически игри, игри за момичета, игри с мотори, игра с коли, бойни online igri, има голяма колекция от игри за момичета и момчета в различни категории. Игрите в сайта са безопасни за деца. Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
Игри онлайн - 7igri.com © 2014 - 2021